«

»

Print this Post

Buku Kait: Crochet/Jarum kait satu untuk beginner

Disini, saya ingin berkongsikan sebuah buku yang baik untuk sesiapa yang ingin belajar seni kait jarum satu.

Nama buku ini ialah Start Crochet. Buku ini sangat baik sebab pembelajarannya bermula dari yang paling asas. Buku ini saya beli dalam tahun lepas untuk my mom walaupun my mom memang tahu crochet, saya hadiahkan buku ini sebab dalamnya ada pattern yang cantik-cantik. Selain itu, saya pun boleh tumpang sekaki untuk belajar crochet dari buku ini..  :P

Cantikkan baju ni?  :)

Antara isi kandungan buku ini.

  • Book: Start Crochet: All You Need to Know to Create Beautiful Crocheted Garments
  • Author:Jan Eaton
  • ISBN:1840924187
  • ISBN-13:9781840924183, 978-1840924183
  • Binding: Hardcover
  • Publishing Date: 2004-02-01
  • Publisher: Apple Press
  • Number of Pages: 128 pages
  • Language: English
  • Price: RM26.30
  • Purchased at: HARRIS BOOKSTORE

Assalamualaikum,

Comments

comments

Permanent link to this article: http://www.aheys.com/books/buku-kait-crochetjarum-kait-satu-untuk-beginner/

ain syah says:

dah byak kedai dah sya cri…tapi xjumpa la…

ain syah says:

salam,saya nak beli buku ni…macm mna eik

misha says:

salam..mcm ne nk beli buku ‘start crochet… sy minat buku itu, dh cr MPH n popular scr online tp x jupe… TQQQ

Ery says:

Hi Misha..

Buku ni cuba lihat kat Amazon.Com.. dulu saya beli pun hanya ada satu stok sahaja di Harris Bookstore 1 Bornero Kota Kinabalu.

Di Amazon.COm Misha boleh cuba untuk membeli secara online.. kalau inginkan bantuan, boleh email saya di sindarery@gmail.com

Jemput lawat selalu ya!

JOIN our FB@ http://www.facebook.com/daknit

siti daniela says:

salam…ct nak gak lie buku kait nie….cam ner erkk cara untk mndapatkannyer…plzzzz…..tlong kasitau ct…(^_^)

Ery says:

Salam kak SIti..

Kalau berminat saya boleh dapatkan dari amazon.com :) email ya di sindarery@gmail.com.

Sariah Yatim says:

Salam Ery, boleh akak tau nama buku crochet tu… kalay Ery jual akak boleh beli direct dr Ery

Izyan Nadiah says:

ola.bestnye ade buku kait..yan lame tak beli buku kait

daknit says:

Buku ni lama sudah dibeli.. dah habis stok rasanya di kedai buku tu.. ada lagi satu buku.. untuk crochet.. harganya boleh tahan.. tp kalau Yan minat, akak boleh tlg kirimkan Yan..

mazlizah says:

salam..saya nak beli buku nie lah…mcm mner yer…harganya brape yer…nnti bg tau sy yer…

Da'Knit says:

Salam Mazlizah.. saya tak jual buku ni.. cuba mazlizah lihat di MPH store ataupun MPH online.. blh beli secara online.. ataupun kinokuniya online shop.. banyak buku2 crochet yang menarik..